Follow Troll on Facebook 

Follow Kafe Skuret on Facebook 

0047 73 48 79 90

booking@trollrestaurant.no

post@trollrestaurant.no

Fosenkaia 4A, 7010 Trondheim, Norge 

© 2019 Design by Gep  

 

Troll Restaurant

 

Julemeny fra 22. oktober 2019

Christmas menu as of October 22nd 2019

Forretter/ Starters

 

 

Julepostei med tyttebær og syltede grønnsaker

Allergener: Sennep, hvete, egg og melk 

-

Christmas pâté with lingonberry and pickled vegetables
Allergies: Mustard, wheat, eggs and milk

160,-

Rakfisk i variasjon
Allergener: Sennep, melk, hvete og egg

-

Rakfisk (salted and fermented fish) in variation
Allergies: Mustard, milk, wheat and eggs

169,-

      

 

Hovedretter / Main Course

 

Trollfisk med erter, bacon og pepperot
Allergener: Melk og fisk

-

Troll fish with peas, bacon and horseradish
Allergies: Milk and fish

279,-


Lutefisk med tradisjonelt tilbehør
1. servering

Allergener: Melk og fisk

-

Lutefisk (Stockfish in lye) with traditional side dishes
One servering

Allergies: Milk and fish

398,-


Utradisjonell Ribbe, kål og potet
Allergener: Melk, soya, sulfitt og hvete

-

Untraditional Ribbe (pork ribs) with cabbage and potato
Allergies: Milk, soy, sulphites and wheat

398,-


Pinnekjøtt med rotgraut
Allergener: melk

-

Pinnekjøtt (Dried and salted rib of lamb) with mashed root vegetables
Allergies: milk

498,-

 

Desserter / Desserts

 

Sjokoladekonfektkake med pisket rørosrømme
Allergener: Melk og egg

-

Chocolate fudge cake with whipped sour cream
Allergies: Milk and eggs

159,-


Multekrem med sprøtt bakverk
Allergener: Melk, egg og hvete

-

Multekrem (Cloudberries with whipped cream) with crispy baked goods
Allergies: Milk, eggs and wheat

159,-