Meny 17. Mai

Constitution day menu, 17th of May

 

2-retter


Pannestekt Kveite med potetpuré, sesongens grønnsaker og smørsaus på sjøkreps
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri (gluten)

 

Pan-fried Halibut with mashed potatoes, seasonal vegetables and butter sauce on crayfish

Allergens: fish, shellfish, milk and celery (gluten)



Fløterand med vanilje og friske bær
Allergener: melk, gluten og egg 

 

Cream pudding with vanilla and fresh berries

Allergens: milk, gluten and eggs


498,-

 

Drikkepakke: 298,-

Alkoholfri drikkepakke: 129,-

Drink package: 298, -

Non-alcoholic beverage package: 129, -

 

4-retter 

 

Roastbeef av hjort flatbiff med soppkrem og tyttebærsalsa
Allergener: sulfitter

 

Roast beef of venison flat beef with mushroom cream and cranberry salsa

Allergens: sulfites


Pannestekt Lysing/Lange med blomkålkrem, sesongens grønnsaker og smørsaus på sjøkreps
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri (gluten)

 

Pan-fried ling with cauliflower cream, seasonal vegetables and butter sauce on crayfish

Allergens: fish, shellfish, milk and celery (gluten)



Andebryst fra Holte Gård med saltbakte beter, grønnkål, selleripurè og sjysaus med appelsin

Allergener: melk, selleri, sulfitter

 

Duck breast from Holte Gård with salt-baked beets, kale, celery puree and gravy with orange

Allergens: milk, celery, sulfites


Fløterand med vanilje og friske bær
Allergener: melk, gluten og egg

 

Cream pudding with vanilla and fresh berries

Allergens: milk, gluten and eggs

598,-

 

Drikkepakke 479,-

Alkoholfri drikkepakke 269,-

 

Drink package 479, -

Non-alcoholic beverage package 269, -