Meny 17. Mai
Constitution day menu, 17th of May
2-retter
Pannestekt Kveite med potetpuré, sesongens grønnsaker og smørsaus på sjøkreps
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri (gluten)
Pan-fried Halibut with mashed potatoes, seasonal vegetables and butter sauce on crayfish
Allergens: fish, shellfish, milk and celery (gluten)
Fløterand med vanilje og friske bær
Allergener: melk, gluten og egg
Cream pudding with vanilla and fresh berries
Allergens: milk, gluten and eggs
498,-
Drikkepakke: 298,-
Alkoholfri drikkepakke: 129,-
Drink package: 298, -
Non-alcoholic beverage package: 129, -
4-retter
Roastbeef av hjort flatbiff med soppkrem og tyttebærsalsa
Allergener: sulfitter
Roast beef of venison flat beef with mushroom cream and cranberry salsa
Allergens: sulfites
Pannestekt Lysing/Lange med blomkålkrem, sesongens grønnsaker og smørsaus på sjøkreps
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri (gluten)
Pan-fried ling with cauliflower cream, seasonal vegetables and butter sauce on crayfish
Allergens: fish, shellfish, milk and celery (gluten)
Andebryst fra Holte Gård med saltbakte beter, grønnkål, selleripurè og sjysaus med appelsin
Allergener: melk, selleri, sulfitter
Duck breast from Holte Gård with salt-baked beets, kale, celery puree and gravy with orange
Allergens: milk, celery, sulfites
Fløterand med vanilje og friske bær
Allergener: melk, gluten og egg
Cream pudding with vanilla and fresh berries
Allergens: milk, gluten and eggs
598,-
Drikkepakke 479,-
Alkoholfri drikkepakke 269,-
Drink package 479, -
Non-alcoholic beverage package 269, -